Hidegen is finom: tavaszi tésztasaláta snidlinggel és parmezánnal

Egy kis tejszín, majonéz és friss zöldfűszerek, és máris készítettél egy fogást, amivel minden vega vendég jóllakik, a húsevőknek pedig elég egy-egy grillezett citromos-sajtos csirkecomb vagy vörös pestóval ízesített halszelet a gazdag köret mellé.

Koktélparadicsommal tálalva is finom.
Koktélparadicsommal tálalva is finom.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 deci tejszín
  • 2 ek. majonéz
  • 2 ek. mascarpone
  • 1 kisebb csokor snidling apróra vágva
  • ízlés szerint só és frissen tört rózsabors
  • 1 marék bazsalikom és rukkola apróra vágva
  • 2 adag bármilyen száraztészta
  • 1 tk. puha vaj
  • 1 tk. barna cukor
  • 1 kevés frissen reszelt lime-héj
  • 6 deka reszelt parmezán a tetejére
Recept idők

Elkészítés:

Lobogó, sós vízben főzd a tésztát al dentére, majd add a többi hozzávalóból késztült keverékhez, és hagyd abban megpuhulni. Reszelt parmezánnal a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek