Baconnel a legfinomabb.panco971
Hozzávalók 2 személyre
- 1 nagy marék rukkola a tetejére
- 2 nagyobb darab nektarin cikkekre vágva
- 10 deka kecskesajt összemorzsolva
- 1 csomag leveles tészta
- 1 bögre kukoriakása
- 1 ek. barna cukor
- ízlés szerint só és frissen tört bors
- 1 ek. puha vaj
- 10 deka bacon kockákra vágva
- 1 darab tojás
Elkészítés:
Tedd egy piteformába vagy jénaiba a tésztát, kend meg tojással és süsd meg 20 perc alatt. Közben süsd meg a baconkockákat, és ha elkészültek, kanalazd a kész tésztára. A polentát puhítsd meg az ízesítőkkel úgy, hogy felforralsz 2 bögre vizet, és abban kevergeted kis lángon, amíg elkészül. Kedverd hozzá a vajat, majd öntsd a tészta és a bacon tetejére. A rukkolával, nektarinnal és a kecskesajttal a tetején, hidegen vagy langyosan tálald.