Grillezett és főtt kukoricával is finom.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 35 deka marhabélszín
- ízlés szerint só és rózsabors
- 1 tk. vaj
- 20 deka csemegekukorica
- 10 deka fekete olíva
- 2 darab zöld kaliforniai paprika kockákra vágva
Az önetethez
- 1 tk. méz
- 1 tk. mustár
- 5 ek. fokhagymás olaj
- ízlés szerint só és rózsabors
- néhány csepp lime-lé és a lime héja
- 1 nagy csokor bazsalikom és snidling apróra törve
Elkészítés:
Grillezd meg a befűszerezett húst, majd kanalazd a vajat a tetejére és pihentesd legalább 10 percen át, majd szeleteld fel.
A saláta alapanyagait egyszerűen forgasd össze, az öntet hozzávalóit is rázd össze. Tálald a húst a saláta tetején, majd locsold meg az egészet az elkészült öntettel.