Készíts salátát a grillezett bélszínből – kukoricásan, olívával a legfinomabb

Egy nagy adag steak az édeskés-fanyar saláta tetején – így lesz szuper izgalmas vacsora a legegyszerűbb alapanyagokból.

Grillezett és főtt kukoricával is finom.
Grillezett és főtt kukoricával is finom.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 35 deka marhabélszín
  • ízlés szerint só és rózsabors
  • 1 tk. vaj
  • 20 deka csemegekukorica
  • 10 deka fekete olíva
  • 2 darab zöld kaliforniai paprika kockákra vágva

Az önetethez

  • 1 tk. méz
  • 1 tk. mustár
  • 5 ek. fokhagymás olaj
  • ízlés szerint só és rózsabors
  • néhány csepp lime-lé és a lime héja
  • 1 nagy csokor bazsalikom és snidling apróra törve
Recept idők

Elkészítés:

Grillezd meg a befűszerezett húst, majd kanalazd a vajat a tetejére és pihentesd legalább 10 percen át, majd szeleteld fel. 

A saláta alapanyagait egyszerűen forgasd össze, az öntet hozzávalóit is rázd össze. Tálald a húst a saláta tetején, majd locsold meg az egészet az elkészült öntettel. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek