Naná, hogy házi tésztából a legjobb.hiphotos35
Hozzávalók 2 személyre
- 2 adag bármilyen száraztészta
- 1.5 deci tejszín
- 2 nagy ek. mascarpone
- ízlés szerint só, bors, rozmaring, fokhagymapor
- 1 ek. vaj
- 25 deka csirkemell felcsíkozva
- 1 mk. barna cukor
- 1 közepes szál répa felkarikázva
- 20 deka reszelt mozzarella
- 2 ek. olaj
Elkészítés:
Főzd meg a tésztát lobogó, sós vízben, majd a zsiradékok keverékében pirítsd fehéredésig a befűszerezett húst. Ehhez mehet a répa, majd adj a keveréknek kis lángon, fedő alatt 10 percet. Ha lejárt az idő és a tészta is megfőtt, egyszerűen keverd össze egy nagy tálban az összes szükséges alapanyagot, majd fűszerezd, ha még szükséges.