Hozzávalók 2 személyre
- 25 deka karfiol kisebb rózsáira szedve
- 2 nagyobb darab édesburgonya felkockázva
- 1 bögre rizs
- 2 bögre alaplé
- 3 db tojás
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor, füstölt paprika, cayenne-bors
- 1 nagy ek. vaj
- 2 szál felkarikázott zöldhagyma a tetejére
Elkészítés:
A rizst főzd meg az alaplében, a zöldségeket párold meg. Egy nagyobb serpenyőben melegítsd meg a vajat, abba mehet a tojás, a rizs, majd a zöldségek. A tojásnak 2-3 perc is elég, és egy fűszerezés után már tálalhatod is a zöldhagymával a tetején.
![Mik a profi séfek kedvenc egyszemélyes fogásai? Kedvenc Michelin-csillagosaink elárulták](https://kep.index.hu/1/0/3879/38795/387951/38795175_2959141_8d62aa6ef6c9f031cf1d502838480598_wm.jpg)
Mit esznek a legmenőbbek, a legnagyobbak, a profik, a szakácsok, a séfek, ha csak maguknak főznek? Most kiderül.
Tovább olvasom