Egy kevés tojás sem árt neki.GMVozd
Hozzávalók 2 személyre
- 2 adag ramentészta
- 2 darab kaliforniai paprika apróra vágva
- 4 ek. olaj
- 1 nagy ek. méz
- 3 ek. szójaszósz
- 6 deci alaplé
- ízlés szerint só, bors, kínai ötfűszer-keverék, tamari
- 2 közepes karaj
- 4 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 szál. zöldhagyma zöldje
- 2 kisebb darab csilipaprika apróra vágva
Elkészítés:
A fokhagymás olajban süsd meg a befűszerezett húsokat, majd vágd csíkokra és tedd félre. A tésztát készítsd el a forró alaplében. A kimaradt hozzávalókat a maradék olajon pirítsd össze, fűszerezd alaposan és tálald a ramen tetején, majd tedd rá a húst és szórd meg a zöldhagyma zöldjével.