Ahhoz sem kell sok konyhai tapasztalat, hogy otthon készítsd el: csak dolgozz össze alaposan egy aprítógépben rengeteg bazsalikomot, parmezánt és fenyőmagot, majd mehet hozzá egy kis fokhagyma és só. Ezek után fokozatosan adagolj hozzá jó minőségű olívaolajat, amíg el nem éri azt az állagot, ahogy te a legjobban szereted. És hogy mit kezdhetsz vele? Íme, e heti tippjeink.
Egy jó kis tészta pestóval, ami az extra alapanyagoktól még krémesebb, még izgalmasabb lesz. Ha egy szelet maradék grillezett csirkemell is akad otthon, ki ne hagyd belőle!
Salátaöntetként is bevetheted kedvenc olasz hozzávalónkat, és ha megteszed, látni fogod, hogy bármelyik zöldség remekül illik hozzá. Grillezett és friss alapanyagok: mindegy a pestónak, klasszul feldobja majd a salátádat.
Az egyik legfinomabb reggeli pofonegyszerű receptje következik, ami ráadásul egészséges is.
Te is levesrajongó vagy, ahogy mi? Hoztunk egy klassz pestós változatot, amit még talán nem próbáltál. Fenyőmaggal és aszalt paradicsommal a tetején még finomabb.
Egy pofonegyszerű saláta, ami nyáron hidegen, télen egy klassz, sült csirke mellett, melegen a legfinomabb.