Olaszos hangulatban a legfinomabb.Banko Photographic Ltd. / Design
Hozzávalók 2 személyre
- 8 nagyobb darab paradicsom
- 1 bögre kuszkusz
- ízlés szerint só, bors, friss bazsalikom és oregánó
- 1 nagy ek. paradicsompüré
- 1 mk. barna cukor
- 10 deka friss kecskesajt a tetejére
- 1.5 bögre forró alaplé (hagyományos, 2,5 decis)
- 4 darab szárított paradicsom apróra vágva
Elkészítés:
A forró alaplében, lefedve 15 perc alatt puhítsd meg a kuszkuszt, majd keverd el alaposan a paradicsomot és sajtot kivéve minden hozzávalóval. Ezek után skalpold meg a paradicsomokat, vájd ki mindegyik közepét, majd töltsd meg a kuszkusszal. (Ha melegen szeretnéd, néhány percig sütheted előtte a paradicsomokat.) Ha midnegyiket megtöltötted, morzsolt kecskesajttal a tetején tálald.