Avokádó és articsókaszívek is mehetnek bele.haoliang
Hozzávalók 2 személyre
- 2 közepes darab padlizsán meghámozva és felkockázva
- 10 deka baconkocka
- 1 nagyobb darab vöröshagyma felkarikázva
- 2 szál szárzeller felkockázva
- 1 darab gránátalma magjai
- 1 darab hámozott paradicsom felkockázva
- ízlés szerint só, bors, fahéj
- 8 deka kecskesajtmorzsa a tetejére
- 1 csokor friss bazsalikomlevél
- 2 ek. balzsamecet a tetejére (elhagyható)
Elkészítés:
Süsd össze a bacont a hagymával, majd add hozzá a padlizsánt néhány perc után, és fedő alatt puhítsd meg. Ha elkészült, egyszerűen forgasd össze a többi alapanyaggal, fűszerezd, majd a kecskesajttal a tetején tálald. Egy kevés balzsamecet, olívaolaj és sok frissen tört bors is jól illik a tetejére.