A padlizsán muszakaként és rántva is nagyon finom, ahogy grillezve, egy nagy adag görög joghurttal és fokhagymával elkészítve pedig nincs is nála tökéletesebb köret. Most viszont néhány új tippet is hoztunk a családi recepttárba, mindegyik egyszerű és tökéletes akkor, ha több zöldséges fogást illesztenél a hétköznapi fogásaid közé.
A padlizsánból és a gránátalmából finom saláta lesz, főleg rengeteg zöldfűszerrel a tetején.
A zöldhagyma zöldjével, friss paradicsommal és petrezselyemmel készítettük ezt a gyors ragut, ami remek akkor, ha te is egy kicsit kevesebb húst ennél, de szereted a fűszeres, tartalmas fogásokat.
A paradicsomlekvár egy adag vajjal, balzsamecettel, fahéjjal és barna cukorral alaposan összefőzve a legfinomabb.
Íme egy gyors ragu, amit ezerféleképpen bevethetsz.
A padlizsán semleges íze miatt remek alap minden fűszeres fogáshoz.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés