Csirkecombokkal a legfinomabb.Alleko
Hozzávalók 2 személyre
- 50 deka csirkecomb filé
- 2 nagy ek. fekete olíva
- 1 ek. vaj
- 3 ek. olaj
- 2 ek. zöld olíva
- 1 ek. kapribogyó
- ízlés szerint só, bors, olasz fűszerkeverék, fokhagymapor
- 1 mk. barna cukor
- 15 deka főtt fehér bab
- 10 deka reszelt parmezán
- 0.5 darab citrom héja és néhány csepp leve
- 10 deka koktélparadicsom elfelezve
Elkészítés:
A forró zsiradékok keverékére dobd a befűszerezett húst és oldalanként adj neki 10 percet. 2-3 percig pirítsd, a többi időben fedő alatt puhuljon.
Add hozzá a babot, paradicsomot, kaprit és olívát, majd még 5 percig főzd.
Parmezánnal, citromhéjjal és néhány csepp citromlével a tetején tálald.