Balzsamecetes csirkecombok naranccsal – csilis, grillezett ananász mellett érdemes tálalnod

A mellé kínált ananászt grillezd meg, majd készíts hozzá olvasztott vajjal és citrommal egy kevés mézes mázat, majd azt is pirítsd rá egy kicsit. Klassz nyári fogás, ami hidegen is finom, a köret ráadásul desszertként, vaníliafagyi mellett is megállja a helyét.

A másik felét csak akkor add hozzá, ha már elkészült.
A másik felét csak akkor add hozzá, ha már elkészült.Azurita

Hozzávalók 2 személyre

  • 8 darab csirkealsócomb
  • 2 ek. balzsamecet
  • 4 ek. narancslekvár
  • 1 db bionarancs leve és héja
  • ízlés szerint só, paprika, oregánó és bors
  • 3 ek. olaj
  • 1 tk. Sriracha
Recept idők

Elkészítés:

A húsokat sózd be és süsd alufólia alatt a sütőben 40 percen át. A többi hozzávalót dolgozd össze alaposan és forgasd meg a felében a húsokat, majd süsd még fólia nélkül így is 10 percet. Ezek után forgasd meg a maradék adagban, és már tálalhatod is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek