Egy kis kecskesajt is elfér a tetején.Ihor Smishko
Hozzávalók 2 személyre
- 2 nagyobb darab sült kacsamell felcsíkozva
- 1 nagyobb darab mangó felcsíkozva
- 2 marék rukkola
- 1 darab uborka csíkokra felszeletelve
- 1 nagy szelet pirított kalács felkockázva
- 1 nagyobb darab avokádó kockákra vágva
- 2 marék jégsaláta összevágva
Az öntethez
- 2 ek. mangó- vagy narancsszörp
- 4 ek. olívaolaj
- ízlés szerint só és rózsabors
- néhány csepp citromlé
- 1 nagyobb darab bionarancs leve és héja
- cayenne-bors
Elkészítés:
Rázd össze alaposan az öntet hozzávalóit, majd a salátához szükséges alapanyagokat is forgasd össze. Tálald két tányérra, majd locsold meg az öntettel.