A sajtos makaróni tárkonnyal, csirkével és egy kis citrommal még finomabb

A mi változatunkba ráadásul egy kevés kéksajt is került, így francia hangulatban tálaltuk ezt a pofonegyszerű fogást.

Csirkével is remek.
Csirkével is remek.SolStock

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 adag mini szarvacskatészta
  • 8 deka kéksajt összemorzsolva
  • ízlés szerint só, bors, tárkony
  • 25 deka reszelt ementáli
  • 1 tk. barna cukor
  • 20 deka csirkemell felcsíkozva
  • 0.5 deci fehérbor
  • 1 deci tejszín
  • 2 ek. olaj
  • 1 nagyobb tk. vaj
  • 2 nagy ek. natúr krémsajt
  • 10 deka reszelt vörös cheddar
Recept idők

Elkészítés:

A befűszerezett csirkemellet süsd készre az olajban, majd tedd félre. A tésztát főzd meg sós vízben, majd alaposan forgasd össze a többi alapanyaggal és a fűszerekkel. A reszelt sajt felét a tetejére használd fel, és adj neki 10 percet a forró sütőben, hogy rápiruljon. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek