Egészségesebb változatban is finom.margouillatphotos
Hozzávalók 2 személyre
A töltelékhez
- 3 deka olvasztott vaj
- 7 darab tojás enyhén felverve
- 10 deka füstölt lazac szelet összevágva
- ízlés szerint só, bors
- 15 deka párolt brokkoli
- 10 deka reszelt mozzarella
A tésztához
- 20 deka zabpehelyliszt
- 8 deka vaj felolvasztva
- ízlés szerint só, bors
- 1 ek. barna cukor
- néhány evőkanál víz
Elkészítés:
Dolgozd össze a tészta hozzávalót, tedd egy kivajazott piteformába, majd 10 percre a fagyasztóba. Onnan tedd a sütőbe, és süsd elő néhány percig, közben egyszerűen forgasd össze a töltelék hozzávalóit, és minium negyedóra alatt süsd készre a quiche-t.