Rizses hús új szinteken: krémes, rizses csirkeegytál

Még egy remek rizses fogás, amiben az a legjobb, hogy nagyon könnyen elkészítheted belőle saját specialitásod a kedvenc hozzávalóiddal. Maradékmentésre is remek, ha épp gomba van otthon, abból is kerülhet bele, de nem lesz rosszabb a borsótól vagy a reszelt sajttól sem.

Egyszerű, de isteni fogás.
Egyszerű, de isteni fogás.rudisill

Hozzávalók 2 személyre

  • 40 deka csirkecombfilé felkockázva
  • 1 nagy ek. vaj
  • 2 ek. olaj
  • 3 ek. mascarpone
  • 3 ek. sajtkrém
  • 1 ek. zsenge zöldborsó
  • 10 deka reszelt parmezán a tetejére
  • 2 bögre főtt rizs
  • só, bors, fokhagymapor
Recept idők

Elkészítés:

Süsd meg a befűszerezett csirkét a forró zsiradékok keverékében, majd add hozzá sorban a többi hozzávalót és szórd meg parmezánnal. Vedd le a tűzről és lefedve hagyd pihenni 5-10 percet, aztán már tálalhatod is. 

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek