Remek őszi köret: vajas kelbimbó dióval, parmezánnal és zsályával

Egy nagy szelet fokhagymás-citromos tengeri hal mellett például tökéletes egy-egy szelet ebből a klassz köretből, de a rántott karajszeletek mellett sem szentségtörés ez a zöldséges, őszi finomság.

Már csak a parmezán és a dió hiányzik.
Már csak a parmezán és a dió hiányzik.Mindstyle

Hozzávalók 2 személyre

  • 40 deka kelbimbó
  • 1 ek. vaj
  • 2 marék dió durvára törve
  • 15 deka parmezán lereszelve
  • só, bors, friss zsályalevelek
Recept idők

Elkészítés:

Párold meg vagy főzd puhára a kelbimbókat, majd forgasd meg a zsályás vajban. Süsd szárazon a diót egy kicsit a sütőben, majd azzal és egy nagy adag reszelt parmezánnal szórd meg a tetejét. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek