Ez a kéksajtos zöldborsópogácsa remek szendvicsekben és sült krumpli mellett is

Hús nélkül is remek fogásokat dobhatunk össze, erre bizonyíték ez a zöldségfasírt, amit most tárkonyos-kéksajtos változatban készítettünk el. Ha így megunod, ízesítsd köménnyel, fokhagymával és füstöltpaprika-porral.

Házi hamburgerben is finom, füstölt sóval ízesített majonézzel.
Házi hamburgerben is finom, füstölt sóval ízesített majonézzel.etorres69

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 csapott mk. tárkony
  • 5 deka kéksajt
  • ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
  • 1 szelet tejbe áztatott kalács
  • 1 bögre párolt zöldborsó
  • 0.5 kisebb darab vöröshagyma
  • 1 kisebb darab tojás
  • zsemlemorzsa
Recept idők

Elkészítés:

Egyszerűen dolgozd krémes masszává az összes hozzávalót egy aprítógépben, majd adj hozzá annyi zsemlemorzsát, hogy a keverék könnyen formázható legyen. Forgasd zsemlemorzsába, majd bő olajban, kis lángon süsd készre a fasírtokat néhány perc alatt. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek