Kéksajtos pizza mozzarellával és sült fokhagymával – friss rukkolával a tetején tálald

Ha van a fagyasztóban egy nagy adag pizzatészta, készítsd ezúttal kéksajttal és sült fokhagymával ezt a finomságot. Tálald rukkolával és napon szárított sonkával a tetején.

Már csak a rukkola hiányzik a tetejéről.
Már csak a rukkola hiányzik a tetejéről.alle12

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 ek. mascarpone
  • 1 nagy pohár tejföl
  • 5 deka kéksajt
  • 0.5 fej sült fokhagyma
  • 6 deka aszalt paradicsom felkockázva
  • 20 deka reszelt mozzarella
  • 2 marék friss rukkola a tetejére
  • 15 deka apróra vágott koktélparadicsom a tetejére
  • 2 adag pizzatészta
  • 5 deka fekete olíva
Recept idők

Elkészítés:

A mozzarellát tedd félre, a tésztát nyújtsd ki. A rukkola és friss paradicsom kivételével dolgozz össze alaposan minden hozzávalót, sózd ízlés szerint, majd ezzel kend meg a pizzalapokat. Arra mehet a sajt, majd 8 percet adj neki az extém forró sütőben. Tálald a rukkolával és paradicsommal a tetején. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek