Karaj fűszeres, kecskesajtos vajjal – fokhagymás, párolt zöldbabbal a legfinomabb

Ha pedig nem fokhagymásan szeretnéd, készítsd a zöldbabot mézes-csilis, szójaszószos öntettel, egy kevés pirított szezámmaggal a tetején.

Már csak a krémes, kecskesajtos szósz hiányzik a tetejéről.
Már csak a krémes, kecskesajtos szósz hiányzik a tetejéről.KucherAV

Hozzávalók 2 személyre

A tetejére

  • 1 ek. puha vaj
  • 6 deka kecskesajt
  • 3 ek. gránátalma vagy málnaszörp
  • ízlés szerint só és frissen tört rózsabors
  • 1 darab gránátalma magjai a tetejére
  • 1 kis csokor snidling és bazsalikom apróra vágva
  • 2 ek. mascarpone

A húshoz

  • 40 deka karajszelet
  • ízlés szerint só, bors, fokhagymapor, olaj
Recept idők

Elkészítés:

A befűszerezett, kissé beolajozott húsokat grillezd meg néhány perc alatt, majd még forrón kanalazd rá a tetejére összekevert vajas-kecskesajtos krémet. Hagyd állni 5-10 percet, majd a gránátalmamagokkal a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek