Karaj gombás-fehérboros szószban – ünnepekre és hétköznapokra is tökéletes

Nemcsak finom, de nagyon egyszerűen összedobható fogás, ami szerintünk spenótos gnocchi vagy egy kevés szarvasgombaolajjal meglocsolt házi tagliatelle mellett lesz a legtökéletesebb.

A citrom és az articsóka is jól illik a raguhoz.
A citrom és az articsóka is jól illik a raguhoz.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 30 deka karaj felcsíkozva
  • 1 bögre erdeigomba-keverék kissé összevágva
  • 3 ek. mascarpone
  • ízlés szerint só, bors és friss petrezselyem
  • 0.5 deci fehérbor
  • zsiradék a sütéshez
  • 1 nagyobb gerezd reszelt fokhagyma
Recept idők

Elkészítés:

Olaj és vaj keverékén süsd néhány percig a húsokat, majd mehet hozzáa gomba, és azzal is kapjon 4-5 percet. Ha ezzel megvagy, add hozzá a bort, és ha elpárolgott, egyszerűen keverd hozzá a többi alapanyagot. Friss petrezselyemmel vagy majoránnával a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek