Így dobd fel a klasszikust: kapros-uborkás tojáskrém

Ha köretként tálalnád, és nem kenyérszeletek tetején, turbózd fel egy nagy adag uborkával, avokádóval, vagy más kedvenc zöldségeiddel, így klasszul lekíséri majd a szárnyasokat és halakat.

Szendvicsben a legfinomabb.
Szendvicsben a legfinomabb.LauriPatterson

Hozzávalók 3 személyre

  • ízlés szerint só, bors, friss kapor
  • 3 darab csemegeuborka apróra vágva
  • 8 ek. főtt tojás
  • 1 ek. mascarpone
  • 1 tk. mustár
  • 1 ek. tejföl
  • 0.5 kisebb fej lila hagyma
Recept idők

Elkészítés:

Egy nagyobb adaghoz csak készítsd elő a hozzávalókat, és alaposan dolgozd össze egy aprítógépben a keveréket. Ha így megunod, készítsd szarvasgombás vagy sült fokhagymás-füstölt paprikás változatban is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek