Sósan is finom a morzsasüti.SGAFotoStudio
Hozzávalók 2 személyre
A raguhoz
- 1 kisebb fej kelkáposzta összevágva
- 25 deka erdeigomba-keverék
- 2 ek. olaj
- 1 nagy ek. vaj
- 1 szál póréhagyma apróra vágva
- 30 deka főtt, füstölt sonka felkockázva
- só, bors, majoránna
A tetejére
- 10 deka vaj felkockázva
- 20 deka liszt
- 1 csapott tk. só
- 1 csapott ek. cukor
Elkészítés:
Dolgozd össze a tésztát (esetleg egy kanál vizet is adj hozzá), majd tedd lefóliázva a hűtőbe.
Közben a zsiradékok keverékén puhítsd össze a hozzávalókat és fűszerezd. Ha a ragu kész, kanalazd egy jénaiba, majd reszeld rá a tésztát. 20 perc alatt süsd készre a forró sütőben. Ha krémesebbre szeretnéd a ragut, egy kis mustárral és liszttel elkevert tejföllel sűrítsd be sütés előtt.