![Nincs is jobb egy adag házi kenyérnél.](https://kep.index.hu/1/0/3756/37561/375617/37561781_2866833_a8658ef201d75cee04cb04a6c8bc1701_wm.jpg)
Hozzávalók
- 2 ek. cukor
- 2.5 deka élesztő
- 3 ek. olaj
- 3 deka burgonyapehely
- 2 deci joghurt
- 1 deci víz
- 1 csapott ek. só
- 1 tk. búzasikér
- 50 deka kenyérliszt
- 10 deka borsos párolt káposzta
Elkészítés:
Az élesztőt futtasd fel, majd a langyos, de legalább szobahőmérsékletű alapanyagokból gyúrj könnyen kezelhető, rugalmas tésztát. Olajos tálban pihentesd 45 percen át, majd tedd át egy formába, ahol szintén adj neki még ugyanennyit meleg helyen. Vagdosd meg a tetejét, majd vízgőzben süss belőle ropogós héjú kenyeret.
![Nem tudod, mit kezdj a káposztával? Mutatjuk!](http://kep.index.hu/1/0/1884/18845/188456/18845601_1166005_44852e3262a145f5c1891f35d2e8f63f_wm.jpg)
Egy portugál specialitást, egy karácsonyi klasszikust és egy ázsiai partikaját találsz eheti válogatásunkban.
Tovább olvasom