Paprikásan a legfinomabb.Kathryn Russell Studios
Hozzávalók 2 személyre
- 2 nagyobb darab kacsamell felcsíkozva
- 1 deci kókuszkrém
- 3 ek. olaj
- 1.5 deci alaplé
- ízlés szerint só, bors, fahéj, csili, fokhagymapor, gyömbér, csillagánizs, pirospaprika
- 1 deci kókusztej
- 1 ek. halszósz
- 1 tk. barna cukor
- 0.5 kisebb darab lime leve és héja
- a tetejére mungóbabcsíra, apróra vágott zellerszár és zöldhagyma zöldje
Elkészítés:
Pirítsd le a befűszerezett húst az olajon néhány perc alatt, majd add hozzá a többi szükséges alapanyagot, fűszerezd és főzd addig kis lángon, amíg a hús megpuhul. Ha szükséges, egy kis vizet is adj hozzá közben. A zellerszárat, babcsírát és a hagymát csak a végén add hozzá és tálald azokkal a tetején.