Ezt a joghurtos panna cottát barackkal és karamellás pop-cornnal dobtuk fel

Fura, de finom, és naná, hogy már semmi köze a hagyományos panna cottához, de a lényeg ugyanaz: a savanykás ízek az édes, ropogós pattogatott kukoricával tökéletes ízharmóniát hoznak össze.

Rétegezd ízlés szerint.
Rétegezd ízlés szerint.Rimma_Bondarenko

Hozzávalók 3 személyre

  • 5 deci görög joghurt
  • 2 deci zsíros tejszín
  • 15 deka cukor
  • 1 nagy ek. baracklekvár
  • 2 marék karamellás pattogatott kukorica
  • 2 deka zselatin
  • 20 deka friss vagy konzervbarack felkockázva
Recept idők

Elkészítés:

A barackokat kanalazd poharakba, a zselatint áztasd be. A többi hozzávalót melegítsd össze, majd keverd hozzá a zselatint és hagyd, hogy elolvajon benne. Ha elkeverted, töltsd poharakba, majd adj neki legalább egy órát a hűtőben. Hidegen, a forró pattogatott kukoricával a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek