A sajtot is keverd a raguba.del_alma
Hozzávalók 2 személyre
- 40 deka darált sertéshús
- 2 ek. olaj
- 2 ek. vaj
- 10 deka vargánya összevágva
- 1 deci tejszín
- 2 nagy ek. mascarpone
- ízés szerint só, bors és majoránna
- 10 deka reszelt ementáli sajt
- 1 kisebb fej vöröshagyma apóra vágva
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 csapott tk. barna cukor
Elkészítés:
A forró zsiradékok keverékében süsd a vöröhagymát öt percen át, majd keverd hozzá a húst, fokhagymát, a gombát és a fűszereket.
Süsd 10 percen keresztül, majd a tejszínt, sajtot és mascarponét is keverd hozzá. Így már nem kell főznöd, elég, ha fedő nélkül pihenteted 2-3 percet, és közben néha keversz rajta egyet. Amíg ezt készíted, főzd meg a tésztát, de ne szétesősen puhára, öntsd le róla a vizet, és dolgozd össze a hússal, a gombával és a fűszerekkel.