Sült hal fetával és aszalt paradicsommal – remek nyári ebéd, ami gyorsan elkészül

Kicsit mediterrán és nagyon gyorsan összedobható finomság, ami akár egy gyors pirítóssal és néhány szem koktélparadicsom mellett is remek lesz.

Hozzávalók 2 személyre

  • 40 deka bármilyen tengeri hal (szeletekben)
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • ízlés szerint só, bors, citromlé
  • 2 ek. olaj
  • 1 tk. puha vaj
  • 8 deka feta összemorzsolva
  • 8 deka aszalt paradicsom apróra vágva
Recept idők

Elkészítés:

A becitromozott, besózott és borssal ízesített halat kend meg a fokhagymával, majd süsd ki néhány perc alatt a forró zsiradékok keverékén. Még melegen szórd meg a paradicsommal és a sajttal, majd friss saláta vagy házi, gyúrt tészta tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek