Gránátalmás-sajtkrémes muffin – egy nagy adag kurkuma latte mellett a legfinomabb

Sajtkrémmel és gránátalmával a legfinomabbak a muffinok, és ha gránátalmát nem találsz, akár fekete ribizlivel is helyettesítheted.

Borssal és gránátalmasziruppal készíthetsz hozzá különleges cukormázat.
Borssal és gránátalmasziruppal készíthetsz hozzá különleges cukormázat.SuzanaMarinkovic

Hozzávalók

  • 2 nagy ek. natúr sajtkrém
  • 1 nagyobb darab gránátalma magjai
  • 1 bögre liszt (hagyományos, 2,5 decis)
  • 0.5 bögre cukor
  • 1 mk.
  • 0.5 darab biocitrom héja és leve
  • 0.5 zacskó sütőpor
  • 1 zacskó vaníliás cukor
  • 2 kisebb darab tojás enyhén felverve
  • 1 nagy ek. vaj felolvasztva
Recept idők

Elkészítés:

Keverd el alaposan a száraz hozzávalókat, és a folyékonyaknak is adj néhány másodpercet a turmixban. Ezeket után dolgozd össze a két keveréket, majd add hozzá a gránátalmát. Töltsd muffinformákba és süsd tűpróbáig. Borssal és gránátalmasziruppal készíthetsz hozzá különleges cukromázat. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek