Te is szereted a tésztát? Ezt a gesztenyés-fehér kolbászos finomságot készítsd el!

Érkezik a tél, a sült és a főtt gesztenye legbiztosabb szezonja. És ha a desszertek és a sült változat mellett valami mást is kipróbálnál, készítsd el ezt a jó kis krémes tésztát, majd tálald egy nagy adag parmezánnal a tetején.

Ha szereted a gombát, abból is adj hozzá egy keveset.
Ha szereted a gombát, abból is adj hozzá egy keveset.Pinkybird

Hozzávalók 2 személyre

  • 20 deka fehér grillkolbász
  • 30 deka tagliatelle vagy spagetti (2 adag)
  • 15 deka cukor nélküli gesztenyemassza
  • 15 deka mascarpone
  • ízlés szerint só, bors, fokhagymapor
  • 15 deka reszelt parmezán
  • 1 tk. vaj
Recept idők

Elkészítés:

Egy kevés olajban, oldalanként 5-7 perc alatt süsd készre a kolbászokat, majd midnegyiket karikázd fel. A tésztát lobogó, sós vízben főzd készre 10 perc alatt.

Ha elkészült a tészta, egyszerűen forgasd össze a többi szükséges alapanyaggal. Melegen tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek