Ha nem csak enni szeretsz, hanem főzni is, akkor jó, ha tisztában vagy néhány konyhai szakkifejezéssel, hogy véletlenül se jöjj zavarba, ha egy receptben azt kérik tőled, hogy vágd Julienne-re a sárgarépát, a brokkolit pedig főzd ressre.
Mélyítsd el a konyhai ismereteidet, vagy derítsd ki, mennyire vagy jó a konyhában!
Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.
A megfejtésért görgess lejjebb!
Értékelés:
0–3 pont: Most is bebizonyosodott, hogy nem vagy egy konyhatündér! Sebaj, nem kell mindenkinek mindenhez értenie.
4–7 pont: Ügyesen tevékenykedsz a konyhában, de ezt leginkább ösztönösen teszed. Sokkal inkább érzed, mint tudod, hogy mitől lesz igazán finom az étel.
8–10 pont: Gratulálunk! Te nemcsak ráérzel arra, hogy mitől lesz kiváló az étel, hanem tudod is, mit kell annak érdekében tenned, hogy a vacsora végén mindenki megnyalja mind a tíz ujját.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés