Thai hangulatban: garnéla zöldbabbal és ananásszal

Az ananász és a garnéla szuper páros. Mindkét alapanyag imádja a csilit, ahogy mi is, úgyhogy nem is hagytuk ki ebből a fogásból. A garnéla és a bab sem tartalmaz túl sok kalóriát, ezért még diéta alatt is elfér egy kevés rizstészta az elkészült ragu mellett.

Egy kevés kurkumával vagy sáfránnyal ízesített rizzsel érdemes tálalnod.
Egy kevés kurkumával vagy sáfránnyal ízesített rizzsel érdemes tálalnod.EzumeImages

Hozzávalók 2 személyre

  • 30 deka tisztított garnélafarok
  • 10 deka ananász felkockázva
  • 30 deka zöldbab kissé megpárolva és összevágva
  • 2 ek. olaj
  • 1 ek. vaj
  • ízlés szerint só, bors, csili
Recept idők

Elkészítés:

Nagyon egyszerűen összeállíthatod, dobd a hozzávalókat a forró zsiradékokra, és addig süsd, amíg néhány perc alatt a garnéla megpuhul. Ha ezzel megvagy, fűszerezd ízlés szerint, és tálald forrón, egy kevés citromfűvel megszórva. 

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek