Fűszeres-joghurtos csirke – serpenyőben és grillen is tökéletesre sikerül

A csirkének nagyon jót tesz a joghurt, akkor is, ha fokhagymás keverékben pihenteted, akkor is, ha paprikás-köményes fűszerezést választasz. Ez a fogás sült édesburgonyával és joghurtos padlizsánsaláta mellett lesz a legfinomabb.

Tzatzikivel is érdemes megkóstolnod.
Tzatzikivel is érdemes megkóstolnod.OksanaKiian

Hozzávalók 2 személyre

  • 50 deka csirkecombfilé
  • 1 pohár görög joghurt
  • ízlés szerint só, bors, fokhagymapor, füstölt paprika, kömény, csili
  • 2 ek. olívaolaj

Elkészítés:

Keverj a húshoz minden egyes hozzávalót, és alaposan fűszerezd be. A sót egyelőre hagyd ki a keverékből. Pihentesd néhány órán át, majd sózd meg és süsd meg a grillen vagy serpenyőben. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek