Kóstoltad már a krémes burgonyapürét füstös aromákkal?

Csak egy kis változás, mégis hatalmas lesz a különbség. Kedvencünkből mi sosem hagyjuk ki a jó minőségű vajat, ami mellé vagy zsíros tejet, vagy egy kevés tejszínt löttyintünk. Nem ettől lesz egészséges, de sokkal finomabb a hedonista verzió.

Füstölt sóval még izgalmasabb.
Füstölt sóval még izgalmasabb.Diana Miller

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 nagyobb darab burgonya
  • 1 nagy ek. puha vaj
  • 1 deci tejszín
  • ízlés szerint füstölt só, bors, szerecsendió
Recept idők

Elkészítés:

Főzd meg a bugonyát, majd pürésítsd. Ezek után add hozzá a vajat és a tejszínt, alaposan dolgozd el, majd egy kevés borssal, szerecsendióval és füstölt sóval ízesítsd. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek