Te elhiszed a legnagyobb fogyókúrás tévhiteket?

GettyImages-1270317417

Ha fogyni szeretnénk, hajlamosak vagyunk mindenféle teóriát gyártani arról, hogy miként is lehetne a legegyszerűbben elérni ezt a célt. Ilyenkor sokan abba a hibába esnek, hogy olyasmit is elhisznek, amit nem kéne: ekkor veszi kezdetét az önsanyargatás. Persze, nincs olyan sem, hogy könnyű súlyvesztés, nem elég egy pirula ahhoz, hogy vékony legyél. De tudod-e, hogy mik a legnagyobb tévhitek a diétákkal kapcsolatban?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–4 pont: Még sosem kellett diétáznod, ugye? Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Volt benne nehéz kérdés.

5–7 pont: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak figyelmetlen voltál. Ne kapkodj, 40 másodperc elég sok idő, használd ki nyugodtan.

8–10 pont: Gratulálunk! Szép teljesítmény, ahogy kell! Biztosak vagyunk benne, hogy a nehezebb kérdések is mentek volna, úgyhogy készülj a folytatásra, vagy csak a diétában vagy ennyire otthon?

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra