![A diót ne hagyd ki a tetejéről.](https://kep.index.hu/1/0/3981/39819/398199/39819947_ea0355b3044ded00a1c5c6940b8f2b6f_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 2 marék madársaláta
- 2 marék rukkola
- 1 darab zellerszár apróra vágva
- 1 nagy szelet pirított kalács felkockázva
- 4 darab füge cikkekre vágva
- 2 nagyobb darab cékla megfőzve és felkockázva
- 1 nagyobb darab gránátalma magjai
- 20 deka feta összemorzsolva
- 2 marék pirított dió a tetejére
Az öntethez
- 6 ek. olívaolaj
- 3 ek. grenadine (málnaszörppel is helyettesítheted)
- ízlés szerint só és frissen tört rózsabors
- 1 ek. balzsamecet
Elkészítés:
Ezzel az izgamas salátával nem lesz több dolgod, csak annyi, hogy az előkészített alapanyagokat 2 tányérra kitálalod, majd az öntet hozzávalóit alaposan összerázod és azzal locsolod meg a sajtot és a zöldségeket.
![5 különleges, kevert süti, amit alig fél óra alatt összedobsz](https://kep.index.hu/1/0/3277/32773/327732/32773238_2512216_44f5c1c140809056c5fa8db80ecd0d95_wm.jpg)
Ezt még kezdőknek is ajánljuk.
Tovább olvasom