A diót ne hagyd ki a tetejéről.5Ph
Hozzávalók 2 személyre
- 2 marék madársaláta
- 2 marék rukkola
- 1 darab zellerszár apróra vágva
- 1 nagy szelet pirított kalács felkockázva
- 4 darab füge cikkekre vágva
- 2 nagyobb darab cékla megfőzve és felkockázva
- 1 nagyobb darab gránátalma magjai
- 20 deka feta összemorzsolva
- 2 marék pirított dió a tetejére
Az öntethez
- 6 ek. olívaolaj
- 3 ek. grenadine (málnaszörppel is helyettesítheted)
- ízlés szerint só és frissen tört rózsabors
- 1 ek. balzsamecet
Elkészítés:
Ezzel az izgamas salátával nem lesz több dolgod, csak annyi, hogy az előkészített alapanyagokat 2 tányérra kitálalod, majd az öntet hozzávalóit alaposan összerázod és azzal locsolod meg a sajtot és a zöldségeket.