Nyami.Lauri Patterson
Hozzávalók 4 személyre
A krémhez
- 0.5 liter tej
- 1 csomag hidegen készülő pudingpor
- 1 nagy ek. mascarpone
- 2 ek. eperlekvár
- 0.5 mokkáskanál só
- 10 deka eper kis kockákra vágva
- 1 bögre liszt (hagyományos, 2,5 decis)
- 1 bögre tej
- 2 darab tojás
- 3 ek. olaj
- 2 ek. cukor
- 1 mk. só
- szódavíz
Elkészítés:
A krémhez készítsd el a pudingot a tasakon leírtaknak megfelelően, majd egyszerűen forgasd össze a többi szükséges hozzávalóval. A palacsinta hozzávalóit dolgozd össze egy turmixgépben annyi szódával, hogy egy sűrűn folyó palacsintatésztát kapj, majd kis lángon süsd ki egy tapadásmentes palacsintasütőben mindegyiket. Ha már langyosra hűlt, töltsd meg a krémmel és tálald házilag felvert tejszínhabbal.