Ezt a remek, vegán édesburgonya-levest kezdőként is könnyen összedobod

Ez a fogás remek pirított olajos magvakkal és egy kevés mazsolával a közepén, ha pedig nincs bajod a húsfélékkel, mozzarellagolyókkal és napon szárított sonkaszeletekkel dobd fel.

Növényi tejszínnel is finom.
Növényi tejszínnel is finom.Rouzes

Hozzávalók 2 személyre

  • 3 kisebb darab édesburgonya
  • 6 deci zöldségalaplé
  • 1.5 deci növényi tejszín
  • 1 tk. barna cukor
  • ízlés szerint só, bors, szerecsendió
  • mazsola és mandulaszeletek a tálaláshoz
Recept idők

Elkészítés:

Főzd meg az alaplében a felkockázott batátát, majd keverd krémesre egy aprítógépben a tejszínnel és az ízesítőkkel. Pirított mandulaszeletekkel és mazsolával a közepén tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek