Csemegekukorica is mehet bele, ha épp van otthon.littleclie
Hozzávalók 2 személyre
- 2 nagyobb szelet sárgadinnye felkockázva
- 2 marék madársaláta
- 1 ek. vaj
- 2 ek. napraforgóolaj
- ízlés szerint só, bors, csili
- 30 darab tisztított garnélafarok
- 1 nagyobb darab avokádó felkockázva
- 0.5 darab kígyóuborka felkockázva
- 15 deka koktélparadicsom összevágva
- 2 ek. méz
- 2 ek. balzsamecet
- 20 deka mozzarella felkockázva
Elkészítés:
A koktélparadicsomokat locsold meg a balzsamecettel, sózd, borsozd és tedd félre. A sárgadinnyét ízesítsd a mézzel és tedd egy nagyobb tálba. A szobahőmérsékletű garnélát fűszerezd be alaposan, majd néhány perc alatt süsd készre a forró zsiradékok keverékében. Ezek után forgasd össze az összes szükséges alapanyagot, locsold meg olívaolajjal és tálald ki két tányérra.