Hozzávalók 2 személyre
- 6 közepes darab burgonya nagyon vékonyra szeletelve
- 3 deci 30 százalékos tejszín
- 4 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 10 deka bacon felkockázva
- 2 deci tej
- 2 ek. mascarpone
- ízlés szerint só, frissen tört rózsabors
- 5 deka cheddar lereszelve
- 5 deka gruyère lereszelve
- 5 deka parmezán lereszelve
Elkészítés:
Egy kivajazott jénaiban helyezd el a burgonyát, közben süsd meg egy serpenyőben a baconkockákat. Utóbbihoz add hozzá a fokhagymát, a fűszereket és a tejtermékeket, és ezzel locsold meg a krumplit. Süsd alufólia alatt legalább 1 órán át a forró sütőben, majd szórd meg a sajtokkal, és már nem lefedve pirítsd rá a burgonyára még negyedóra alatt.
Rántott hús másként, klasszikus magyaros fogások, sőt olyan ételek is, amikről talán nem is gondoltad, hogy paleo diétába is illeszthetők.
Tovább olvasom