Ropogós mandulaszeletekkel a tetején a legfinomabb.Paul_Brighton
Hozzávalók 2 személyre
- 1 fej vöröshagyma apróra vágva
- 4 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 2 ek. olaj
- 1 nagy ek. vaj
- 30 deka darált pulykahús
- 2 ek. mascarpone
- 1.5 deci tejszín
- ízlés szerint só, bors és friss bazsalikom
- 25 deka brokkoli rózsáira szedve
- 2 ek. pirított mandulaszeletek a tetejére
- 1 mk. barna cukor
- 15 deka reszelt pecorino sajt
Elkészítés:
Egy zöldségpárolóban puhítsd meg a brokkolit, és amíg készül a forró zsiradékok keverékén, adj 5 percet a vösörhagymának. Ha már üveges, add hozzá a fokhagymát és a húst. Ha a hús kifehéredett, az összes eddig kimaradt hozzávalót és fűszert add hozzá sorban, alaposan keverd el, és főzd 4-5 percen át. Ha forróra melegedett és a sajt is elolvadt, el is készültél. Kanalazd a frissen kifőtt tésztára, és szórd meg a mandulaszeletekkel.