A narancsos krémsajt nagyon finom a tetején.DebbiSmirnoff
Hozzávalók
A tetejére
- 1 kiseb doboz natúr krémsajt
- 3 ek. narancsszörp
- 1 darab bionarancs reszelt héja és leve
- 2 ek. porcukor
- 1 mk. vaníliakivonat
A süteményhez
- 30 deka cukkini lereszelve és kinyomkodva
- 2 darab bionarancs leve és héja
- 20 deka barna cukor
- 1 mk. só
- 2 ek. narancslikőrbe áztatott mazsola
- 30 deka liszt
- 1 tk. sütőpor
- 125 g olvasztott vaj
- 3 db tojás enyhén felverve
Elkészítés:
Egyszerűen keverd el a száraz alapanyagokat egymással, majd az összedolgozott folyékonyakat is add hozzá. Közepes lángon tűpróbáig süsd az édességet, majd dolgozd össze a krémsajtos réteg hozzávalóit, és ha kihűlt, azzal a tetején tálald.