Avokádóval teheted még gazdagabbá.Pham Quoc Dung
Hozzávalók 2 személyre
Az öntethez
- 2 ek. balzsamecet
- 3 ek. olaj
- 1 ek. feketeribizli-lekvár
- ízlés szerint só, bors
A salátához
- 0.5 fej jégsaláta összevágva
- 35 deka csirkemáj kockákra vágva
- ízlés szerint só, bors, majoránna
- 1 ek. olaj
- 1 ek. vaj
- 2 szál zellerszár felkockázva
Elkészítés:
Az öntet hozzávalóit alaposan rázd össze, a salátához a zöldségeket készítsd elő. A forró zsirakékok keverékén néhány perc alatt süsd meg a májat, majd amikor már langyos, forgasd össze a zöldségekkel és almával. Töltsd az öntetet kis tálkákba, és tálald a saláta mellett.