Ha nyitott vagy a gasztroújdonságokra, és nemcsak a rántott hús-húsleves kombóban gondolkodsz minden egyes nap, akkor e heti gyűjtésünket szeretni fogod. Nincs azzal semmi baj, ha egy kevés édeskés ízt kapnak a csirkecombok, ahogy egy-két új fűszertől és szokatlan hozzávalótól is csak izgalmasabbak lesznek. Már mutatjuk is, hogyan.
A paradicsomos mázzal nem tévedhetsz, ha alsócombokat készítesz, de most mézzel és mustárral tettük még finomabbá az egyik legegyszerűbb fogást.
Csak egy adag sáfrányos vagy zöldfűszeres rizs kell mellé, és remek indiai hangulatú ebédet készíthetsz minimális energiabefektetéssel.
Ha valami könnyű, de mégis ismerős fogást ennél, készítsd el ezt a pofonegyszerű csirkés receptet, amit a különleges fahéjas paradicsom és az újhagyma zöldje dob fel.
A narancsos csirke klassz nyári fogás, ami hidegen is finom.
Coleslaw mellett remek fogás minden évszakban ez a különleges csirkecomb.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés