![Fehér és étcsokoládéval is finom.](https://kep.index.hu/1/0/3973/39734/397341/39734123_1af130e0c88922ef69fb87b0c3d21d1b_wm.jpg)
Hozzávalók
- 1 darab vaníliarúd kikapart magjai
- 20 deka főtt csicseriborsó
- 15 deka áztatott kesudió
- 7 deka olvasztott vaj vagy kókuszolaj
- 15 deka, forró vízbe áztatott datolya
- 1 tábla olvasztott fehér csokoládé a tetejére
- 4 ek. porcukor (vagy édesítő)
- 1 mk. só
Elkészítés:
Egy aprítógépben alaposan dolgozz össze minden hozzávalót, majd nyomkodd egy kisebb formába, és tedd a hűtőbe legalább 1 órára. Ezek után olvaszd a tetejére a csokit, és már tálalhatod is.
![Meddig jó a csirkehús? És miből látszik, ha már nem?](https://kep.index.hu/1/0/2711/27113/271136/27113691_2079337_358fbdb944b73537d73c9e72d1f46c47_wm.jpg)
Mennyire hihetünk a minőségmegőrzési időnek? És mit tegyünk, ha savanyú szagú a hús, vagy nyálkás a felülete?
Tovább olvasom