Csípős csicseriborsós ragu petrezselyemmel

Ez a remek ragu akár köretként, de vegetáriánus vendégeknek főételként is tálalható egy nagy adag párolt rizs tetején.

Néhány szelet kenyérrel.
Néhány szelet kenyérrel.OksanaKiian

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 nagy ek. puha vaj
  • 40 deka főtt csicseriborsó
  • 2 ek. Sriracha
  • 2 nagy csokor friss petrezselyem és bazsalikom apróra vágva
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • ízlés szerint só, füstölt paprika és frissen tört rózsabors
  • 1 nagy ek. mascarpone
  • 1 mk. barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

Ezzel a fogással semmi bajod nem lesz, csak a vajon összepirítani a csicseriborsót és fokhagymát, majd soban hozzáadni az összes alapanyagot. Melegítsd össze és már tálalhatod is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek