Íme a klasszikus káposztasaláta őszi, céklás változatban

A coleslaw hagyományos változatban is remek, de még finomabb céklásan, amivel ráadásul egészségesebb is.

Vörös húsok mellett a legfinomabb.
Vörös húsok mellett a legfinomabb.Inna Dodor

Hozzávalók

  • 30 deka káposzta lereszelve
  • 1 darab répa lereszelve
  • 2 fej főtt cékla vékony csíkokra vágva
  • 1 kis pohár tejföl
  • 3 ek. majonéz
  • 1 csapott ek. porcukor
  • ízlés szerint só, kömény és frissen tört bors
  • néhány csepp citromlé
Recept idők

Elkészítés:

Forgasd össze a szükséges alapanyagokat, majd pihentesd a hűtőben a salátát fél órán át. Addig éppen megsül néhány szelet fokhagymás-rozmaringos bélszín. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek