Minél több friss zöldség kerüljön bele.Angelafoto
Hozzávalók 2 személyre
- snidling, bazsalikom és petrezselyem a tetejére
- 1 bögre bulgur
- 2 bögre alaplé
- 30 deka csirkemáj
- ízlés szerint só, bors, zöld bors
- 1 kisebb fej hagyma apróra vágva
- 1 bögre zöldborsó (hagyományos, 2,5 decis)
- 1 teáskanál puha vaj
- 2 ek. olaj
- 10 deka koktélparadicsom apróra vágva
Elkészítés:
Főzd puhára 20 perc alatt a bulgurt az alaplében, közben a forró zsiradékok keverékén pirítsd üvegesre a hagymát. Ha ezzel megvagy, mehet hozzá az apróra vágott máj, borsó és fűszerek, majd adj neki 5-10 percet. Ha ezzel is elkészültél, keverd el a bulgurral, paradicsommal, végül a friss zöldfűszerekkel a tetején tálald.