Borsóleves pestóval – remek, olasz hangulatú finomság

Ha még nem próbáltad ezt a könnyű levest, de te is annyira szereted a leveseket, hogy szívesen eszed nyáron is, ezt a remek pestós verziót próbáld ki!

Néhány szem szárított paradicsommal még finomabb.
Néhány szem szárított paradicsommal még finomabb.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 bögre zöldborsó
  • 2 bögre alaplé
  • 1.5 deci tejszín
  • 2 ek. pesto
  • mozzarellagolyók és snidling a tálaláshoz
Recept idők

Elkészítés:

Adj a borsónak 10 percet az alaplében, majd szűrd le és keverd hozzá a tejszínt is. Ekkor mehet hozzá a pesto, melegítsd alaposan össze, majd a mozzarellával a közepén tálald. Néhány szem szárított paradicsommal még finomabb. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek